Tältuthyrning AB i Nyköping bjuder på Påskig Pavlovatårta | Påsk-recept
Tältuthyrning AB i Nyköping bjuder på Påskig Pavlovakrans
Gör egen hallonpuré genom att mixa och passera hallon. Dulce de leche är en len kolakräm på burk, som kan frysas om det blir över. Vill du förenkla lite så kan du köpa färdig Lemoncurd och du inte vill göra Flädercurden.
Pavlova:
- 3 dl strösocker
- 4 äggvitor
- 1 tsk vaniljsocker
Hallonkräm:
- 100 g hallonpuré
- 1/2 vaniljstång (alt. 1 tsk vaniljsocker)
- 1 dl mjölk
- 3/4 msk pressad citron
- 2 äggulor
- 3 msk strösocker
- 2 msk Maizena majsstärkelse
- 1 msk smör
- 1/2 krm salt
- 1,5 dl vispgrädde
Flädercurd:
- 3 äggulor
- 2 1/2 msk + 2 1/2 msk strösocker
- 1/2 dl konc flädersaft
- 2 msk pressad citron
- 50 g smör
Topping:
- 1/2 dl dulce de leche (karamelliserad mjölk)
- florsocker
- ätbara blommor och blad
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 100° varmluft. Rör ihop socker och äggvita i en rostfri skål. Värm upp över vattenbad under omrörning till 55–60°.
2. Vispa smeten till en fast marängsmet, gärna i en hushållsassistent. Blanda i vaniljsockret.
3. Spritsa en krans, ca 22 cm, på ett bakplåtspapper på en plåt och runda maränger på ett annat bakplåtspapper på en plåt.
4. Grädda marängkrans och småmaränger mitt i ugnen ca 1 timme, tills de känns lätta och lossnar från bakplåtspapperet. Låt marängerna kallna på galler.
5. Hallonkräm:
Dela vaniljstången och skrapa ut fröna. Koka upp hallonpuré, vaniljfrön, vaniljstång, mjölk och citronsaft i en kastrull.
6. Vispa upp äggulorna med socker och majsstärkelse i en bunke.
7. Sila den varma hallonmjölken över äggsmeten under omrörning. Häll tillbaka smeten i den rengjorda kastrullen. Sjud krämen under omrörning på medelvärme tills den tjocknar. Ta kastrullen från plattan, tillsätt smöret. Rör tills det smält och tillsätt salt. Låt krämen kallna.
8. Flädercurd:
Vispa äggulor och 2 1/2 msk socker.
9. Koka upp flädersaft, citronsaft, 2 1/2 msk socker och smör i en kastrull. Häll saften i äggsmeten, blanda och häll tillbaka i kastrullen. Värm på låg värme under omrörning tills krämen tjocknat. Låt kallna. Förvara i kyl.
10. Vispa upp hallonkrämen. Vispa grädden lätt och vänd ner i hallonkrämen, lite i taget.
11. Montering:
Klicka ut hallonkrämen på den runda marängbottnen. Lägg på de små marängerna och spritsa på flädercurd och dulce de leche. Pudra över florsocker. Garnera med blommor och blad.
(Receptet är lånat från » Allt om Mat)
Tältuthyrning i Nyköping erbjuder uthyrning av Partytält samt inredning som bord, stolar, värmare och belysning mm.
Till profilsidan: » Tältuthyrning AB i Nyköping
Jennies maränger | Påsk-recept
Låt mej få bjuda på mina alldeles galet söta & påskiga maränger!
Kuckelikuu, Jennie här :)
När jag inte jobbar med Eventmarket, så hittas jag ofta i köket. Jag älskar nämligen att baka! Det kanske du förstod när du såg mej i Hela Sverige Bakar i TV-rutan i höstas. Jag är fantastiskt glad över hela upplevelsen och jäkla stolt att jag bakade mej ända till semifinal. Och tur var väl det... för nu älskar jag att jag kan lägga all min tid (förutom lite bakning då) på Eventmarket.se
Nu till påsk så har jag fått dille på att göra dessa maränger. Jag färgar dem i glada färger och spritsar dem i kul former. Men det går givetvis också bra att bara klicka ut dem på ett bakplåtspapper och grädda :)
Här får du receptet på mina bästa maränger. Spröda och goda Schweiziska maränger! Inte alls svåra att göra. Låt fantasin flöda!
INGREDIENSER
- 100 g äggvita (ca 3 st)
- 220 g florsocker (3,7 dl)
- 1 tsk pressad citron
- ev. hushållsfärg
1. Sätt ugnen på 150 grader om du använder vanlig ugn. (130 grader varmluftsugn).
2. Rör ihop alla ingredienser i en skål och värm över ett vattenbad. (Gärna en metall- eller glasskål) Rör/handvispa hela tiden tills temperaturen uppnår 60 grader. Ta bort skålen från värmen och fortsätt vispa marängen på medelhastighet, gärna i en köksmaskin med ballongvist, eller elvisp, tills marängen är helt sval. Nu är den så där fluffig och blank.
3. Vill du färga marängen i olika färger så lägg över lite smet i olika bukar och färga med några droppar hushållsfärg. (karamellfärg)
4. Nu är det dags att forma fina maränger. Spritsa eller klicka ut smeten som du vill ha den, på bakplåtspapper.
5. Sätt in plåten i ugnen och grädda först 5 minuter i 150 grader (130 grader varmluft), för att sedn sänka ugnstemperaturen till 100 grader (80 grader varmluft). Fortsätt att grädda ca 45-60 minuter till. Ta sedan ut plåten och låt marängen svalna.
Mina maränger blev bäst i 'vanlig ugn'. När jag testade varmluft så sprack dom isär lite. Jag tror det beror på att det blev lite för varmt , varpå marängerna 'reste' sej och sprack lite. Så hellre någon grad kallare och något längre tid i ugnen än tvärtom!
Tips på maräng-former:
Använd en stjärntyll och spritsa små toppar för att få dom där söta traditionella marängerna. Eller en rund tyll för att få små droppar eller ägg. Till små detaljer som tex. kycklingnäbben, så använde jag en tandpetare med ytterst lite maräng på.
Jag använder ofta olika slags tyllar och flera olika färger på marängen för att skapa rosor, stjärnor, blad, ägg eller kanske små kycklingar... Jag gjorde en krans som jag sedan dekorerade en påsktårta med. Det blev sååå hilma fint :) Till Halloween lär det bli små spöken...
Lycka till med Maräng-baket!
/Kram Jennie Sterner, Eventmarket.se
PS! Vill du baka min chokladtårta - den jag vann ett av mina två Stjärnbagarförkläden med - så finns receptet på köket.se » Jennies Chokladtårta med nougattryffel och chokladmousse
Johan Ståhls Påsktårta | påsk-recept
Magikern och kortkonstnären Johan Ståhl önskar er alla en GLAD PÅSK och bjuder på denna magiskt goda Påsk-tårta med hallon och citronsmaker!
Påsk-Tårta
Ingredienser Hallonbotten:
- 4 ägg
- 4 dl Strösocker
- 1 dl hallon, ca 100 g
- 4 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 tsk Vaniljsocker
Citronkräm
- 200 g vit choklad
- 250 g smör, rumstempererat
- 3 1/2-4 dl Florsocker
- 300 g färskost
- skalet av 1-2 citroner, gärna ekologiska
Glasyr med valfri smaksättning
- saften av 3 passionsfrukter eller2-3 msk färskpressad citronsaft eller150 g mango, tinad och mixad
- 4-5 dl Florsocker
- gul karamellfärg
Dekoration
- vit choklad, hyvlad
- påskägg
- ätbara blommor
GÖR SÅ HÄR
Börja med hallonbottnarna:
1. Sätt ugnen 175 °C.
2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt några minuter. Häll hallonen genom en finmaskig sil och tillsätt saften i ägg- och sockerblandningen.
3. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke och vänd ned i smeten.
4. Häll smeten i 2 smörade löstagbara formar, 16-18 cm i diametern. Grädda bottnarna i nedre delen av ugnen i cirka 20-25 minuter. Låt bottnarna svalna på galler.
Gör citronkrämen
5. Smält vit choklad över ett vattenbad. Låt svalna.
6. Vispa upp smör och tillsätt den avsvalnade chokladen. Vispa samman florsocker och färskost i en separat skål. Tillsätt smörblandningen.
7. Riv ner citronskal och ställ krämen kallt.
Montering:
8. Skär varje botten till två bottnar och lägg den ena på ett tårtfat.
9. Stryk på ett lager citronkräm och lägg på nästa botten. Stryk på ett lager citronkräm och upprepa. Lägg på översta botten och stryk på ett tunt lager citronkräm över hela tårtan. Ställ i kylen cirka 30 minuter för att stelna.
10. Ta ut från kylen och stryk på ett sista lager citronkräm över hela tårtan och jämna ut. Ställ i kylen ytterligare cirka 30 minuter för att stelna.
Gör under tiden glasyren.
11. Blanda ihop florsocker och valfri smaksättning, den ska vara tjock nog för att stanna kvar på toppen av tårtan. Tillsätt gul karamellfärg för extra färg.
12. Häll glasyren i en kanna eller sprits och häll den försiktigt på toppen av tårtan. Låt glasyren rinna ner över kanterna. Låt stelna.
13. Hyvla vit choklad och lägg som ett bo i mitten av tårtan, placera några godisägg uppe på. Dekorera resten av tårtan med godisägg och strö över ätbara blommor.
(Receptet är framtaget av » DanSukker)
Johan Ståhl - Vinnare av Talang 2021. Världsklass enligt Edward af Sillén. Nu kan du boka Johan Ståhl till ditt evenemang via Artist & Eventbolaget.
Till profilsidan: » Johan Ståhl | Talangvinnare 2021
Elf CM Booking bjuder på Påskig Potatisomelett | Påsk-recept
Elf CM Booking bjuder på Påskig Potatisomelett | Påsk-recept
Ingemar Elf på Elf CM Booking vill önska er alla en GLAD PÅSK! När han inte firar påsk så driver han en artistförmedling med där du bokar Countrymusik, Rockabilly Band och Blues till företagsfester och olika spelningar.
Påskig potatisomelett med matjessill, rödlök, pepparrotscreme och dill
(4 personer)
Picklad rödlök:
- 1 liten rödlök
- 1 dl vatten
- 1 msk ättika
- 2 msk strösocker
- 1 nypa salt
Omelett:
- 400g fast potatis
- 4 ägg
- 1 dl mjölk
- 0,5 dl vispgrädde
- salt, peppar
Topping:
- 1 dl creme fraiche
- 1,5 msk riven pepparrot på tub
- 1 burk matjessill
- 1 knippe färsk dill
Gör så här:
1. Koka upp vatten i en kastrull. Rör i ättika, socker och salt. Skiva rödlöken och ha ner i den ljumma ättikslagen. Låt stå minst 1 timme.
2. Skala, halvera och koka potatisen i saltat vatten i cirka 8-10 minuter – den ska fortfarande ha lite kärna. Slå av vattnet och slå på kallt vatten. Tärna potatisen smått.
3. Vispa ihop ägg, mjölk och grädde. Salta och peppra och vänd i potatistärningarna. Hetta upp en stekpanna med smör och slå i stanningen. Stek på ganska låg värme tills omeletten har stelnat.
4. Rör ihop creme fraiche mer pepparrot. Ha ner i en spritspåsen och ställ svalt tills den ska användas.
5. Fördela ut avrunnen matjessill på potatisomeletten. Klicka på pepparrotskrämen, picklad rödlök, kvistar av dill och dra över ett varv med pepparkvarnen.
(Receptet är lånat av » Landleys Kök)
Elf CM Booking / Elfcountry är en artistförmedling med Countrymusik, Rockabilly Band och Blues som specialitet. Boka till er företagsfest, spelning...
Till profilsidan: » Elf CM BookingElf CM Booking
‘Agnetha’ & ‘Benny’s’: ‘Bunny Bunny Bunny’ and ‘Chick-itita’ Cupcakes | påsk-recept
'Agnetha' & 'Benny's': 'Bunny Bunny Bunny' and 'Chick-itita' Cupcakes | påsk-recept
ABBA-Tribute-showgruppen 'Vision' bjuder på underbart söta cupcakes till Påsk!
Ingredienser till 12 Cupcakes:
- 4 dl mjöl
- 1,5 tsk bakpulver
- 0,5 tsk salt
- 3 ägg
- 2 dl socker
- 175 g smält smör
- 2 tsk vaniljsocker
- 1,2 dl mjölk
Frosting:
Räcker till 12 st cupcakes. Vill du ha 6 st kycklingar och 6 st kanier, så dela upp frostingen i 2 olika skålar när den är färdigvispad och tillsätt gul karamellfärg i den ena.
- 100 g smör
- 2 tsk vaniljsocker
- 3 dl florsocker
- (ev. gul karamellfärg om du skall göra kycklingar)
Dekoration:
Bunny Bunny Bunnys (12st)
- 12 stora marshmallows (till öron)
- Rosa strössel (till öronen)
- 12 rosa jellybeans/non stops (till nos)
- 24 chokladknappar (till ögon)
- Riven Kokos
Chick-ititas (12st)
- 24 chokladknappar (till ögon)
- 6 orange jelly beans (som näbb)
Gör cupcakes:
1. Sätt ugnen på 180 grader och ställ ut muffinsformar på en plåt.
2. Rör ihop mjölet, bakpulvret och saltet i en skål.
3. Vispa ägg, socker och vaniljsocker så att det blir vitt och pösigt. Ca 3 minuter med elvisp.
4. Häll i det smälta smöret och blanda väl.
5. Häll i hälften av mjölblandningen i äggvispet och blanda försiktigt. (Vispa ej) Häll i mjölken och resten av mjölet och blanda försiktigt till en jämn smet. Inte för länge, bara tills dess att den går ihop.
6. Häll i smeten i formarna (ca 3/4-del) och gärdda mitt i ugnen i ca 18 minuter så att de reser sig och blir gyllenbruna.
7. Låt svalna på galler.
Medan dina muffins är i ugnen kan du förbereda glasyren och dekoren!
Gör frostingen:
1. Vispa smör och vaniljsocker så att det blir vitt och krämigt. Tillsätt florsocker och fortsätt vispa så att det blir en krämig frosting. Skall du göra frostingen till kycklingarna så tillsätter du några droppar gul karamellfärg.
Dekorera Bunny Bunny Bunny Cupcakes
- Dela marschmallows på mitten och tryck till så att du formar öron. Doppa den klibbiga sidan i rosa strössel. Sätt i en tandpetare i varje öra, så att du lättare får fast dem i cupcaksen.
- När dina muffins är svala spritsar du dem med vit frosting och doppar dem i riven kokos.
- Sätt i kaninöronen och tryck fast små chokladbitar som ögon och en rosa Jelly Bean som nos.
Voila! Nu är dina Bunny Bunny Bunny Cupcakes klara!
Dekorera Chick-itita Cupcakes
- Skär de orange gelébönorna på hälften så att de ser ut som små näbbar.
- Häll i den gula frostingen i en spritspåse och spritsa ut som små kyklickar.
- Sätt i chokladblitar som ögon och Jelly Beans som näbb.
Ta Da! En söt Chick-itita Cupcakes!
Här kommen en PÅSK-hälsning från hela familjen Vision - ABBA Tribute Show:
Älskar du ABBA! Boka Vision ABBA Tribute Show till ert företagsevent eller fest i västra Sverige men även i övriga landet. Även Streamad show!
Till profilsidan: » Vision - ABBA Tribute Show
Anders Mårtenssons underbara Kräftlasagne | påsk-recept
Anders Mårtenssons underbara Kräftlasagne
Anders Mårtensson är imitatören, komikern och skådespelare med musikaliska förtecken! Här hälsar han GLAD PÅSK och bjuder på en härlig Kräftlasagne som serveras kall och passar utmärkt till Påsk-buffén men även som förrätt.
Ingredienser:
3 st gelatinblad
300 gram phialdelphiaost
3 dl creme fraiche 34 %
1 msk tomatpuré
1 tsk dillfrö
400 gram skalade kräftstjärtar
Salt & peppar
ca 8 st gröna pastaplattor
Gör så här:
1. Lägg gelatinbladen i vatten ca 5 minuter.
2. Koka pastaplattorna enl. anvisningen och låt sedan rinna av på hushållspapper.
3. Blanda ihop philadelphiaost, cremefraiche, tomatpuré och dillfrö i en bunke.
4. Hacka kräftstjärtarna i mindre bitar och tillsätt dessa cremefraicheblandningen.
5. Tillsätt kräftstjärtarna (spar ev. några till dekor) och smaka av med salt och peppar.
Montering:
1. Lägg plastfilm (gladpack) i en avlång brödform så att det täcker både botten och sidor.
2. Täck nu botten och sidorna med pastaplattor. Varje platta bildar ett 'U' i formen så att fyllningen inte rinner ur. Det blir ca 3 st plattor första vändan.
3. Häll i ett lager med kräftfyllningen.
4. Lägg nu ytterligare pastaplattor men endast som ett platt lager. (ej upp på sidorna)
5. Varva med ännu ett lager med kräftfyllning o.s.v.
6. Översta lagret skall vara pastaplattor. Om möjligt så viker du över sidorna alt. lägger ett nytt lager pastaplattor.
7. Täck med plastfilm och ställ i kylen, minst tre timmar.
Dillolja
1 dl rapsolja
2 dl dill
1 st citron
1 msk vatten
salt
peppar
Gör dilloljan:
1. Mixa olja och dill med mixerstav eller i mixer.
2. Tillsätt citronzest, citronjuice, vatten och smaka av med salt och peppar. Mixa ytterligare lite.
Servering:
Skär den kalla 'Kräftlasagnen' i skivor och ringla över dilloljan.
Avnjut som förrätt eller på påskbuffén. Eller varför inte midsommarbuffén...
Anders Mårtensson | Imitatör & skådespelare
Boka Anders Mårtensson imitatör och skådespelare med träffsäkra imitationer av bland andra, Kungen, Zlatan, Tommy Körberg...
Till profilsidan:
» Anders Mårtensson | Imitatör & skådespelare
Jan Wolfhagens Krämiga Räkcheesecake med ägg och dill | Påsk-recept
Jan Wolfhagen bjuder på
Krämig räkcheesecake med ägg & dill
"ÄGGLOSSNING"
Släpp loss med nykläckta vårkänslor.
Här har du receptet:
Krämig räkcheesecake med ägg & dill
Botten:
- 250 gram Kavring ( eller annat mörkare bröd)
- 100 gram smält smör
Fyllning:
- 5 gelatinblad
- 400 gram phialdelphiaost
- 3 dl creme fraiche 34 %
- 1 rödlök finhackad
- 1 burk med röd kaviar / stenbitsrom
- 500 gram räkor med skal
- 2- 3 msk finhackad färsk dill
- 1 – 2 msk nypressad citronsaft
- salt & peppar
Dekorera med ägg räkor dill eller lite vad du tycker passar fint.
Gör så här:
1. Mixa brödet i mixer – det funkade lika bra med stavmixer- smält smöret i en kastrull och blanda i brödsmulorna. Rör tills det det blir lite degigt, fördela ut i en form med avtagbara kanter ( cirka 24 cm) platta till och ställ kallt.
2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i cirka 5 minuter.
3. Rör ihop creme fraiche, philadelphiaost, Finhacka löken (en halv om det är en större lök ) och skala och hacka räkorna. Rör ner detta i creme fraiche smeten, och vänd sedan ner finhackad dill, citron och romen. Smaka av med salt & peppar.
4. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält på svag svag värme – tills alla har smält samman. Vänd ner och rör om i smeten tills de är väl blandat.
5. Fyll på smeten över kavringsbotten och ställ kallt i minst fem timmar eller gärna över natten.
Precis innan servering dekorera den med räkor, ägg eller vad ni tycker om.
(Receptet är lånat av Jennys Matblogg)
Jan Wolfhagen med träffsäker imitatör-show i högt tempo. Mr. Bean, Kungen, Edward Blom, Di leva... Boka till företagsfest, konferens, kick-off...
Till profilsidan:
» Jan Wolfhagen Magic & Gubbar AB
Brazil Entertainments Ägghalvor med lax och kapris | påsk-recept
Brazil Entertainment bjuder på
dansanta Ägghalvor med Lax, kapris & citron
GLAD PÅSK
önskar vi alla våra fantastiska kunder, samarbetspartners och artister.
Hoppas vi snart ses mitt i en färgsprakande show med musik och dans.
/ Carlos Da Silva
Ägghalvor med Lax, kapris & citron
Ingredienser
8 portioner
- 8 ägg
- 100 g varmrökt lax
- 1 dl majonnäs
- 2 msk hackad kapris
- 1 tsk finrivet citronskal
- 2 msk finskuren gräslök (+ extra till dekoration)
Gör så här
Lägg äggen i kokande vatten och koka 10–12 minuter och spola kallt. Skala och halvera äggen.
Bryt laxen i mindre bitar och blanda med övriga ingredienser. Toppa äggen med röran och extra gräslök.
(Receptet är lånat från ica.se)
Brazil Entertainment by Carlos Heleno Da Silva. Brasiliansk underhållning från sambashow till Karneval. Bananas, orkester, Batucada, Trio de Janeiro...
» Välkommen till profilsidan Brazil Entertainment
Hon & Jag's Lakritskolor | Påsk-recept
Showgruppen Hon & Jag bjuder på Lakritskolor
Showgruppen Hon & Jag vill bjuda på ett FANTASTISKT recept på lakritskolor som dom gör varje högtid; Påsk, Jul, Midsommar ... och som dom säger: - närhelst vi blir sugna ;) Dom är grymt smarriga, veganska och utan vitt socker.
Lakritskolor 25-30 st
Ingredienser:
- 100 gram kokosolja
- 2,5 dl kokossocker
- 2 dl kokosmjölk
- Minst 6 tsk lakritspulver av god kvalité
- En stor nypa salt
- Överdrag: mörk chokladkaka 100 gram av god kvalité t. ex. Vivanis 92 % (vi lovar det blir alldeles perfekt kontrast mot det söta).
Gör så här:
Smält kokosoljan i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt kokossockret och en nypa salt och låt stå och puttra i 30-45 min. Tillsätt lakritspulver och rör om. Temperaturen ska bli runt 120 grader men har ni ingen termometer går det lika bra att göra det s.k. kultestet genom att hälla en liten bit kolasmet i ett glas kallt vatten; blir det en kula/ mer fast konsistens är kolan klar.
Häll över kolan i en form med bakplåtspapper och låt svalna i rumstemperatur och sedan 1 h i frysen.
Ta sedan ut och rulla / forma / skär till avlånga bitar. Frys ytterligare 30 min. Ta sedan ut och doppa kolan i chokladen ni smält i vattenbad (dom är goda även utan chokladen om man vill skippa detta steg.) Tillbaka in i frysen 30 min till. Sen är det bara att servera direkt från frysen och njuta! Vi lovar att det är värt besväret.
Glad Påsk önskar Hon & Jag. Vi hoppas vi kan ses IRL snart. Vi saknar er!
Och ni som testar receptet, hör gärna av er och berätta vad ni tyckte.
Kram Maria & Camilla
Showgruppen Hon & Jag är specialiserade på företagsanpassad underhållning. Från underhållning i bussen till middagsshow & komik.
» Välkommen till profilsidan Hon & Jag!
Showgruppens Ägghalvor med kaviargrädde | Påsk-recept
Showgruppens Ägghalvor med kaviargrädde
Med dessa påskiga ägghalvor önskar Janne Börjeson & the Crew inkl. både Showgruppen.se, Börjeson Event och Megasound er alla en Glad Påsk!
Ingredienser:
- 5 ägg, ekologiska
- 4 msk kaviar typ Kalles kaviar
- 1 dl vispgrädde
- 2 msk hackad gräslök, färsk eller fryst
- 10 små kvistar färsk dill till garnering (valfritt)
- 20 gram babyspenat att servera äggen på (valfritt)
- 5 cocktailtomater att garnera med runt äggen (valfritt)
Gör så här:
1. Lägg äggen i kallt vatten. Koka upp och koka i 10 minuter.
2. Kyl äggen i kallt vatten.
3. Vispa grädden hård i en skål.
4. Rör i kaviar och hackad gräslök i grädden. Blanda. Hit kan du förbereda och förvara kaviargrädden samt äggen kokta med skal på i kylen.
Servering:
1. Skala äggen.
2. Dela äggen på mitten och lägg upp på en tallrik eller serveringsfat. Förslag är att först lägga en bädd av sköljd babyspenat under.
3. Fördela kaviargrädden på ägghalvorna.
4. Garnera ägghalvorna med en liten dillkvist på varje ägg.
Förslag är att garnera fatet med sköljda halverade eller delade cocktailtomater.
(Receptet är lånat av » Receptfavoriter)
Börjeson Event har 25 års erfarenhet inom företagsevent, festarrangemang och underhållning. Nu erbjuder vi även studios för digitala möten...
Glad Påsk önskar
» Showgruppen, » Börjeson Event och » Megasound