Uthyrarnas
Ägghalvor med Lax & kapris & citron
Behöver du hyra in bord & stolar till festen? Partytält eller kanske ljud & ljusteknik? Här finns även scen & läktare samt cateringleverantörer....
Nu så här till påsk så bjuder Uthyrarna - alltså uthyrningsföretagen på ett enkelt och gott recept på:
Ägghalvor med Lax, kapris & citron
Ingredienser
8 portioner
- 8 ägg
- 100 g varmrökt lax
- 1 dl majonnäs
- 2 msk hackad kapris
- 1 tsk finrivet citronskal
- 2 msk finskuren gräslök (+ extra till dekoration)
Gör så här
Lägg äggen i kokande vatten och koka 10–12 minuter och spola kallt. Skala och halvera äggen.
Bryt laxen i mindre bitar och blanda med övriga ingredienser. Toppa äggen med röran och extra gräslök.
Glad Påsk önskar 'Uthyrarna' och alla medlemmar på Eventmarket!