Showgruppen-påsk21

Showgruppens Ägghalvor med kaviargrädde

Med dessa påskiga ägghalvor önskar Janne Börjeson & the Crew inkl. både Showgruppen.se, Börjeson Event och Megasound er alla en Glad Påsk!

Ingredienser:

  • 5 ägg, ekologiska
  • 4 msk kaviar typ Kalles kaviar
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk hackad gräslök, färsk eller fryst
  • 10 små kvistar färsk dill till garnering (valfritt)
  • 20 gram babyspenat att servera äggen på (valfritt)
  • 5 cocktailtomater att garnera med runt äggen (valfritt)

Gör så här:

1. Lägg äggen i kallt vatten. Koka upp och koka i 10 minuter.

2. Kyl äggen i kallt vatten.

3. Vispa grädden hård i en skål.

4. Rör i kaviar och hackad gräslök i grädden. Blanda. Hit kan du förbereda och förvara kaviargrädden samt äggen kokta med skal på i kylen.

Servering:

1. Skala äggen.

2. Dela äggen på mitten och lägg upp på en tallrik eller serveringsfat. Förslag är att först lägga en bädd av sköljd babyspenat under.

3. Fördela kaviargrädden på ägghalvorna.

4. Garnera ägghalvorna med en liten dillkvist på varje ägg.
Förslag är att garnera fatet med sköljda halverade eller delade cocktailtomater.

(Receptet är lånat av » Receptfavoriter)

påskkyckling

Börjeson Event har 25 års erfarenhet inom företagsevent, festarrangemang och underhållning. Nu erbjuder vi även studios för digitala möten...

Glad Påsk önskar
» Showgruppen» Börjeson Event och » Megasound


 

Eventmarket-logo

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket